Olin mukana The Voice of Finlandin kuudennella tuotantokaudella Olli Lindholmin tiimissä. Se matka oli unohtumaton, yksi elämäni tähän asti upeimmista! Kokonaisuudessaan, kuvauksineen, haastatteluineen, treenamisen ja muun ohella Voice -taipaleeni kesti puoli vuotta.

Jo ensimmäisissä kuvauksissa kohtasin upeita laulajanalkuja ja kokeneempia ”kehäkettuja”, kaikki olimme kuitenkin nyt samalla viivalla ja monista meistä tulikin hyviä ystäviä.

Ääni ratkaisee -jaksossa lauloin kappaleen Balladi elokuvasta Klaani.

Marja Pisilä

Ääni ratkaisee-jakson jälkeen vuorossa olikin ohjelman tekoa. Se oli kyllä aluksi hämmentävää, olla nyt telkkariruudun ”väärällä” puolella. Pian kameroihin kuitenkin tottui ja toisaalta kilpailuvietti syttyi. Ymmärsi mitä on tekemässä ja että tätä haluaa lisää. Nyt on oikeasti se hetki, kun harjotellaan biisit viimesen päälle ja mennään liveihin saakka. Emmin ja Ramonan kanssa päätettiin, että me pistetään nyt niin kovat bileet Turun Logomossa pystyyn, että ollaan jatkossa kaikki!

Battle-jaksossa laulettiin Emmi Bogdanoffin ja Ramona Vaaran kanssa Kaija Koon bilehitti Supernaiset.

Marja Pisilä

Emmi jatkoi meidän triosta upeasti, aina liveihin saakka, mutta ystävyys tuosta kisasta jäi. Ramonan kanssa me ollaan esiinnytty yhdessä vielä Voicen jälkeenkin. Ramona nimittäin vieraili joulukonsertissani Pyhäjoella ja varmasti vielä jossain kohtaa yhteisiä ”projekteja” tulette näkemään ja kuulemaan, niin harmoonisesti äänemme soljuvat yhteen.

Ja vielä Voicesta hetkeäkään en antaisi pois, niin paljon siitä sain ja itsestäni opin ♡TVOF♡