2017 syyskuussa sain soiton Viihdeohjelmilta. Nuorista naisista koostuva, iskelmämusiikkia soittava tanssibändi etsi joukkoonsa solistia. Lauluääneni, iloinen olemukseni ja positiivinen luotto tulevaisuuteeni oli herättänyt Seireenien kiinnostuksen.

Olihan se aika epätodellinen tunne, kun tajusi, että nyt oikeasti voisin saada oman orkesterin. Ja, että pian pääsisin näiden upeiden muusikoiden kanssa yhdessä keikkailemaan tanssilavoilla ympäri Suomea.

Seireenit -tanssiorkesterin soittajat ovat musiikkialan ammattilaisia, koulutukseltaan muusikoita tai musiikkipedagogeja.

Anni Palojärvi on yhtyeen kosketintaituri ja maalailee soittimillaan lumoavia soundimaisemia. Nuoren ikänsä ansiosta Annin tyttömäisyys valloittaa kaikessa positiivisuudessa ja lempeydessään. Mikä parasta myös Anni omaa kauniin lauluäänen ja sitä keikoilla pääsee myös kuulemaan.

Satu Palmroos, orkesterin kuopus, paukuttaa lyömäsoittimissa, niin että komppi ei karkaa tiukimmassakaan tilanteessa. Satu katsoo tulevaisuuteen kirkkain, luottavaisin mielin ja tekeekin jo nyt uraansa täysipäiväisesti muusikkona.

Stiina-Emilia Kemppainen on orkesterin haitaristi ja soittaa lisäksi myös koskettimia. Tuttavallisemmin Tiitu taitaa ilmiömäisellä otteellaan haitarisoolot biisissä kuin biisissä ja kaunis ’Chisumainen’ lauluääni hurmaa keikoilla kävijän lopullisesti.

Silja Sillanpää soittaa kitaraa ja bassoa. Silja on vakuuttava, vahva ja laajan yleistietämyksen omaava lahjakkuus, oikea kielisoitinten kultasormi.

Tytöt toteavat onnellisina, että bongasivat iskelmätaivaalla tuikkivien tähtien joukosta itselleen sen kirkkaimman.

 ”Maikin sydämellisyys ihmisenä ja esiintyjänä, upea lauluääni ja lailakinnusmaisen kaunis olemus saivat meidät ihastumaan oitis. Kirsikkana kakun päällä häneltä taittuivat keikkabussiin sopivat huonot vitsit!

Lennä, Maikki, kanssamme kohti unelmiasi!”